Sponsoring -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Sponsoring

Algemeen

Sponsoring van s.v. DWO is een sympathieke manier uw naam en merkbeeld aan een ambiteuze voetbalvereniging als s.v. DWO te verbinden. Een vereniging met groeiambitie maar tegelijkertijd ook de clubhuisfunctie wil behouden. De kreet 'Samen Vooruit' past hier goed bij. Naast het verbinden van uw merk en logo aan onze vereniging laat u als sponsor sponsor zien dat uw bedrijf s.v. DWO een warm hart toedraagt en steunt in haar ambities, door (mede) de financiële middelen te leveren, die van belang zijn op weg naar verdere groei van de organisatie en de accommodatie.

De mogelijkheden met betrekking tot sponsoring binnen de vereniging zijn er tal van. Om het u als (potentiële) sponsor makkelijk te maken hebben wij pakketten samengesteld. Maar samen met u is het natuurlijk ook mogelijk maatwerk af te spreken.

Teamsponsoring is een mooie, direct zichtbare vorm van sponsoring waar zowel de spelers als de vereniging een groot plezier mee wordt gedaan! Alles is mogelijk:  denk aan sponsoring van uittenues, trainingskleding en tassen. 

's.v. DWO, samen vooruit'.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!