T.I.M. Fysiotherapie -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

T.I.M. Fysiotherapie

T.I.M. Fysiotherapie

T.I.M. => naar de fysio?

 

Logo.png

 

 

Binnen s.v. DWO zijn wij met 2 (sport) fysiotherapeuten. De eerste fysiotherapeut voetbalt zelf al ruim 6 jaar bij DWO en zal voor velen al een bekend gezicht zijn, Lester van der Werff. Lester is verantwoordelijk voor de jeugd en breedte van de club en is aanwezig op maandagavond tussen 19:00 en 20:30 uur en zaterdagochtend tussen 09:30 en 11:30 uur en zit daarnaast 2 dagen in de week in de praktijk aan de Amsterdamstraat 1 - Zoetermeer Stadshart (maandag en woensdag).

De tweede fysiotherapeut is verantwoordelijk voor de zaterdagmiddag/senioren selectie, Stan de Vreede. Stan, ook voetballer in hart en nieren. Hij is dinsdag en donderdag tussen 19:30 en 22:00 uur aanwezig en zaterdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur.

Zoals eerder benoemd is het ons doel om de regio fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen wij niet alleen op praktijk locaties, maar ook door samenwerkingsverbanden aan te gaan met sportverenigingen. Om samen aan de preventie te werken, minder blessures is meer plezier in samen bewegen. Dit doen wij ook omdat wij op deze manier zo specifiek mogelijk kunnen trainen of revalideren en zo snel mogelijk terug te keren in het voetbal! Heb jij een vraag, blessure of ongemak dan kan je altijd bij ons terecht, zowel op s.v. DWO als op locatie.

Op DWO kan je ons gewoon benaderen, wij zijn herkenbaar aan het T.I.M. logo op de kleding.

Kan je ons even niet vinden dan kun je ons een mailtje sturen, een whats app sturen of bellen.

Stan de Vreede:                              Stan@timfysiotherapie.nl
Lester van der Werff:                    Lester@timfysiotherapie.nl              06 12 98 52 97

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!