Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden?

Lid worden?

Senior:

Heb je als senior interesse om te gaan voetballen of aan te sluiten bij een specifiek team, stuur dan voor aanmelden eerst een mail aan senioren@svdwo.nl.

Jeugd, vul dan onderstaand formulier in:

Inschrijfformulier


Indien het nieuwe lid 14 jaar of ouder is, dient u een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart) aan het inschrijfformulier toe te voegen (verplichting van de KNVB).

Kies bestandWijzigVerwijder

Alle spelende leden dienen een pasfoto in te leveren in verband met de digitale KNVB-spelerspas. U mag ook zelf een foto* (vanaf borsthoogte t/m hoofd) maken en deze uploaden. 


(* gezicht zichtbaar, geen zonnebril of hoofddeksel dragend)


 

Kies bestandWijzigVerwijder

Klik hier de gewenste categorie aan

Was u eerder lid van een voetbalvereniging?

Van welke vereniging was u lid? In welke team speelde u/uw kind?

Het is het alleen mogelijk een jaarfactuur te ontvangen per e-mail óf een incasso-opdracht uitgeven voor een jaar, halfjaar of kwartaal.


Zie hier de contributie bedragen.


Kies hieronder uw betalingsvoorkeur:  

Doorlopende/periodieke machtiging bij betaling per automatische incasso.


Indien u heeft gekozen voor het betalen per kwartaal / per half jaar vragen wij u s.v. DWO te machtigen voor het incasseren van de contributie. 


Hierbij machtigt het nieuwe lid of de ouder/verzorger van het nieuwe lid s.v. DWO om de contributie af te schrijven van zijn/haar rekening. Deze machtiging wordt gebruikt voor de contributie, opslag verenigingstaken, de eenmalige inschrijfkosten en de opgelegde sancties (gele en rode kaarten) van de KNVB. 

Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap en de daarmee gepaard gaande contributieverplichting wordt aangegaan voor het gehele verenigingsjaar. Zonder schriftelijke opzegging van het lidmaatschap, uiterlijk 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar, dus voor 1 juni, zal deze automatisch worden verlengd.Opzeggen kan uitsluitend vóór 1 juni van het lopende seizoen schriftelijk t.a.v. de ledenadministratie, door middel van een mail naar : contributie-leden@svdwo.nl.


U krijgt altijd een bevestiging van de opzegging. Kunt u deze bij navragen niet overleggen dan is de afmelding niet door de ledenadministratie ontvangen en gaat automatisch het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen in en daarbij dus ook alle verplichtingen.

Bij opzegging voor 1 juni zal de afgegeven automatische incasso per 1 juli worden stopgezet.


Alle informatie is altijd terug te vinden op onze website, zie hier.


Informatie met betrekking tot de contributie is hier terug te vinden. 


Akkoordverklaring
U heeft kennis genomen van de informatie met betrekking tot het lidmaatschap, opzeggen en de hoogte van de contributie. 

Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij die gegevens gebruiken. s.v. DWO houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.


Hierbij geeft u aan kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring

Tot slot: zonder vrijwilligers geen voetbal.


Bent u bereid af en toe een bardienst te draaien of te helpen in de keuken en onderdeel te worden van ons gezellige keukenteam? Vele handen maken licht werk. Ook staat hier, bij regelmatige inzet, een vrijwilligersvergoeding tegenover. 


Of gaat u graag aan de slag als trainer of als scheidsrechter? 


Vele handen maken licht werk!


 


Geef hieronder aan waar uw voorkeur naar uit gaat.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!