Lidmaatschap -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Allereerst zijn wij zeer verheugd dat u onze vereniging heeft gekozen om uw favoriete sport te beoefenen. Hoewel wij aannemen dat u al enigszins op de hoogte bent van wat s.v. DWO. is en/of wil zijn, willen wij u vooraf toch ook een beknopte indruk van onze vereniging geven.
Bekijk onze site eens!  

Wat kunt u van ons verwachten? 
Wij zullen uw persoonlijke belangen zo goed mogelijk in het verenigingsbelang inpassen. U kunt een eerlijke en sportieve behandeling verwachten. Wij doen ons best een goede en gezellige sfeer te creëren. Verder kunt u ervan verzekerd zijn dat u met uw wensen, maar ook met gerechtvaardigde, opbouwende kritiek welkom bent bij het bestuur.

Wat verwachten wij van u? 
Door indiening van deze aanmelding kiest u s.v. DWO uit als de vereniging waarbij u uw sport wilt bedrijven. Wij menen daarom van u te mogen verwachten dat u zich aan de, bij ons geldende, regels zult houden. Verder verwachten wij van u dat u zich, zowel in woorden als in daden, als een opbouwend lid zult gedragen. Tevens rekenen wij erop, dat u begrip kunt opbrengen voor het feit dat waar gewerkt wordt ook wel eens fouten gemaakt kunnen worden. S.v. DWO is een vereniging, die gedragen wordt door vele vrijwilligers. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat s.v. DWO een leuke en gezellige vereniging is en blijft. Ook van u, als nieuw lid, wordt verwacht dat u hieraan uw bijdrage levert. Daarvoor willen wij graag beschikken over uw beroepsmatige achtergrond.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!